Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تغییر تابعیت علی ارسلان فرنگی‌کار کشورمان هفته گذشته به تابعیت صربستان درآمد تا بتواند با این کشور به مدال‌هایی که آرزوی آن را دارد برسد. این تغییر تابعیت و همین طور مسئله چرخه انتخابی باعث شد تا برخی از مدال‌آوران کشورمان از جمله قاسم رضایی، سعید عبدولی و امید نوروزی انتقاداتی علیه محمد بنا و البته حمید سوریان مطرح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارسلان تنها ورزشکاری نیست که تغییر تابعیت داده و پیش از این شاهد حضور صباح شریعتی و سامان طهماسبی در تیم ملی آذربایجان بودیم که شریعتی در المپیک ریو با تیم ملی آذربایجان موفق به کسب مدال برنز شد.

صباح شریعتی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اختلافات پیش آمده در کشتی فرنگی، عنوان کرد: همه از هر لحاظ حق دارند اما من هم نظر کشتی‌گیران را تایید می‌کنم. رفتن کشتی‌گیران ۲ دلیل دارد: اول حق‌خوری است به طوری که کشتی‌گیری یکی دو سال بعد مجبور می‌شود کشور را ترک کند. دوم اینکه وقتی در یک وزن ۲-۳ کشتی‌گیر خوب هست، پشت یک نفر ماندن سوختن است. ما در وزن ۶۷ و ۷۷ کیلوگرم برادران گرایی را داریم اما چه اشکالی دارد ارسلان هم به مسابقات اعزام شود؟ برای سامان طهماسبی هم همین اتفاق افتاد.

وی در خصوص تغییر تابعیت خود، گفت: در سال ۲۰۰۹ در مقطع جوانان بودم، آن زمان آقای اسماعیل‌نژاد سرمربی بود. من در انتخابی، قهرمانی کشور و تورنمنت‌های خارجی اول شدم. اسامی تیم ملی روی سایت فدراسیون اعلام شد و من آن موقع در ۱۲۰ کیلو کشتی می‌گرفتم اما اردوی آخر اسم مرا خط زدند و بشیر باباجان ‌زاده جانشین من شد.

فرنگی‌کار تیم ملی آذربایجان خاطرنشان کرد: بعد از این اتفاق چند سالی کشتی نگرفتم تا اینکه سال ۲۰۱۳ برگشتم اما همیشه این ترس با من بود که نکند دوباره از صفر شروع کنم و همان اتفاقات گذشته تکرار شود؟ از کجا معلوم باز هم به راحتی مرا خط نزنند؟ من مانند کشتی‌گیران مازندران و تهران نبودم که کسی پشت من باشد و حق مرا بگیرد به خاطر همین تصمیم گرفتم به آذربایجان بروم. این رفتن به هیچ عنوان سیاسی نبود بلکه بحث ورزشی است و من به صورت کاملا قانونی رفتم.

شریعتی درباره اینکه آیا از تصمیمی که گرفته حالا بعد از چند سال راضیست، خاطرنشان کرد: بله راضی هستم. حق من خورده شد و اگر مدال المپیک نمی‌گرفتم تا زمان مرگ در حسرت آن می‌ماندم. الان خیالم راحت است اگر بتوانم مدال را تکرار کنم که بهتر در غیر این صورت باز هم مشکلی وجود ندارد. اینکه برخی می‌گویند این مدال ارزشی ندارد اصلا اینطور نیست. من همه شهرهای ایران را رفته‌ام و نظر مردم این نیست. برای آنها فرقی ندارد و از نظر آنها این کار ورزشی ارزشمند است.

وی ادامه داد: رفتن علی ارسلان هیچ ارتباطی به مسائل مالی ندارد. او چند سال پشت خط مانده و این مدال جهانی و المپیک را با هیچ چیزی عوض نمی‌کند. سختی غربت و ندانستن زبان فقط برای کسب مدال بوده و مسئله مالی بُعد دیگری است.

دارنده مدال برنز المپیک ریو در کشتی فرنگی درباره شروع دوباره تمریناتش و بازگشت به میادین، اظهارداشت: قبل از المپیک توکیو آسیب دیدگی داشتم و نتوانستم کشتی بگیرم اما ۲.۵ ماه است که تمریناتم را شروع کرده‌ام. اگر آسیبی پیش نیاید می‌خواهم تا المپیک ۲۰۲۴ کشتی بگیرم. تمریناتم را در سنندج پیگیر هستم و تلاش می‌کنم امسال در مسابقات اروپایی کشتی بگیرم. سال بعد هم مسابقات جهانی صربستان برگزار می‌شود که تلاش می‌کنم در آن هم شرکت کنم.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تغییر تابعیت تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است

سعید مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مورد اینکه نتایج ملی‌پوشان تیراندازی ایران در میادین مختلف بین‌المللی به خصوص مسابقات انتخابی المپیک رضایت‌بخش نبوده، اظهار کرد: نتایج خوبی کسب نمی‌شود، در حالی که می‌توانیم جایگاه بالاتری داشته باشیم. در تفنگ و تپانچه دور از انتظار بوده‌ایم. تنها کسی که نتایج خوب را ادامه می‌دهد هانیه رستمیان است. دیگر ملی‌پوشان تیراندازی با روز‌های خوب خود فاصله دارند. روند رو به رشد کاملاً پاره شده و با آن جایگاهی که می‌توانیم باشیم فاصله محسوسی پیدا کرده‌ایم. سهمیه‌های المپیک کاهش پیدا کرده و دوره قبل ۶ سهمیه داشتیم، این دوره ۴ سهمیه گرفته‌ایم، مدال‌هایی که به دست می‌آوریم از دست می‌رود و نتایج خوب قبل تکرار نمی‌شود.  

پافشاری منجر به کسب سهمیه شد

وی درباره اینکه دلیل افت ملی‌پوشان تیراندازی چیست، عنوان کرد: همه چیز دسن به دست هم می‌دهد. مدیریت، کارایی ورزشکار، نقش مربی، تجهیزات و ... تأثیر دارند. با روی کار آمدن رئیس جدید فدراسیون قرار شد تا تجهیزات کاملاً تأمین شود. تغییری در مربیان و ورزشکار ایجاد نشد و البته نفرات جدیدی اضافه شدند. در ماده تفنگ با توجهی که به بخش بانوان شده، دو ملی‌پوش جدید اضافه شده و فاطمه امینی و شرمینه چهل‌امیرانی توانستند سهمیه المپیک بگیرند. در ماده اهداف پروازی هم در دوره قبل توجه شد و نوجوانانی وارد مسابقات لیگ شدند که نتیجه آن کسب سهمیه المپیک توسط محمد بیرانوند شد. همان زمان خیلی از باشگاه‌ها با آمدن نوجوانان مخالفت کردند، اما پافشاری فدراسیون باعث شد تا نتیجه آن را در این دوره انتخابی المپیک ببینیم.  

دلایل افت فروغی قابل بررسی است

رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی تیراندازی در مورد اینکه دلایل افت جواد فروغی چه بود که او در المپیک قبلی مدال طلا گرفت، اما این دوره سهمیه هم نگرفت، تصریح کرد: افت فروغی بلافاصله بعد از المپیک توکیو شروع نشد، چون او توانست در تپانچه میکس مدال طلای مسابقات لهستان را کسب کند. بعد از آن رقابت‌ها بود که مربی فروغی تغییر کرد و توجه لازم به او نشد. برخورد با ورزشکاری که در المپیک طلا گرفته با دیگر ورزشکاران فرق می‌کند. ممکن است مقداری بعد از طلای المپیک افت ایجاد شود، اما ورزشکار دوباره می‌تواند اوج بگیرد. فروغی پیش از المپیک توکیو در جام‌های جهانی برزیل و هندوستان دو مدال طلا گرفته بود، در المپیک طلا گرفت و در لهستان هم به طلای میکس رسید. دلایل افت فروغی قابل بررسی است و می‌توان دوباره او را بازگرداند ولی لازمه آن توجه فدراسیون وقت است.

مرادی درباره اینکه از میان محمد بیرانوند، هانیه رستمیان، فاطمه امینی و شرمینه چهل‌امیرانی می‌توان به کسب مدال در المپیک پاریس امیدوار بود، خاطرنشان کرد: با این روندی که ورزش تیراندازی در میان ملی‌پوشان پیش رفته بعید می‌دانم شانسی برای کسب مدال در المپیک پاریس داشته باشیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاداش یک و نیم میلیاردی به مدال آوران رقابت‌های جهانی کشتی
  • کرواسی انتخاب لوپز برای کسب پنجمین طلای المپیک
  • پاداش یک‌ و نیم میلیاردی فدراسیون کشتی به ۹ مدال‌آور رقابت‌های جهانی
  • پاداش میلیاردی فدراسیون کشتی به مدال‌آوران رقابت‌های جهانی صربستان
  • پاداش یک و نیم میلیاردی به ۹ مدال آور کشتی
  • پاداش میلیاردی فدراسیون کشتی به مدال آوران رقابت‌های جهانی صربستان
  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • زمان آخرین انتخابی المپیک برای کشتی‌گیر ایران
  • رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • ریس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است