Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحسین حسینی درباره دلایل تغییر تابعیت علی ارسلان، فرنگی‌کار با سابقه کشتی ایران، اظهار کرد: علی ارسلان از رده نوجوانان برای کشتی ایران در رویداد‌های بین‌المللی افتخارآفرینی کرد و سپس در رده جوانان در مسابقات آسیایی و جهانی به مدال رسید. وی در رده بزرگسالان نیز سال‌ها زیادی عضو تیم ملی بود، اما در سال ۲۰۱۸ باوجودی که در مسابقات انتخابی تیم ملی به عنوان قهرمانی رسید، در عین ناباوری با تصمیم کادر فنی تیم ملی به مسابقات جهانی اعزام نشد که این موضوع ناراحتی و رنجش بسیار زیاد او را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مربی تیم کشتی فرنگی فولادین ذوب آمل، افزود: او با وجود عملکرد بسیار خوب در مسابقات مختلف از جمله انتخابی تیم ملی و مسابقات لیگ، هیچ‌گاه به حقش نرسید و شانس با او یار نبود، در حالی که کادر فنی تیم ملی باید به او میدان می‌داد و به او توجه می‌کرد. ارسلان شهریور امسال در تورنمنت صربستان موفق به شکست ۹ بر صفر نفر اول رنکینگ از مجارستان شد و در فینال نیز کشتی‌گیر مطرح روس را قاطعانه برد و به مدال طلا رسید، اما کادر فنی تیم ملی باز هم هیچ توجهی به او نداشت. در نهایت او با این بی‌توجهی‌ها وقتی دید امسال نیز هیچ شانسی برای رسیدن به دوبنده تیم ملی ندارد، تصمیم گرفت برای کشور صربستان کشتی بگیرد.

او ادامه داد: ارسلان کشتی‌گیری بود که با کمی توجه کادر فنی می‌توانست مدال‌های جهانی و المپیک زیادی را برای کشتی فرنگی ایران کسب کند، اما تصمیمات و برخورد‌های سلیقه‌ای باعث شد او از کشتی در ایران دلزده شود. من از بچگی با او بزرگ شدم و شناخت کاملی از ارسلان دارم، مطمئنم او می‌تواند آینده درخشانی داشته باشد. او چند روز پیش نیز در لیگ ایران به راحتی ملی‌پوش کشتی فرنگی در مسابقات جهانی نروژ را شکست داد و باز هم نشان داد از چه توانایی‌های زیادی برخوردار است.

این ملی‌پوش پیشین کشتی فرنگی ایران با انتقاد از برخورد‌های سلیقه‌ای کادر فنی تیم ملی، گفت: سلیقه‌ای عمل کردن و استفاده درست نکردن از علی ارسلان باعث شد او به این نتیجه برسد که برای کشور دیگری مبارزه کند. کادر فنی تیم ملی اگر کسی را بخواهد چند بار به او میدان می‌دهد، اما اگر کسی را نخواهد با یک باخت نسخه‌اش را می‌پیچند. ارسلان مورد لج و لجبازی قرار گرفت و به حقش نرسید.

وی در پاسخ به این سوال که نخستین‌بار چه کسی به او پیشنهاد تغییر تابعیت را داد، گفت: وقتی ارسلان شهریور امسال در تورنمنت صربستان با نمایش بسیار خوبی که داشت به مدال طلا رسید، داور استفانک، قهرمان المپیک ۲۰۱۶ ریو از صربستان که خودش نیز در گذشته تجربه شکست مقابل ارسلان را داشت، از طرف رییس فدراسیون کشتی صربستان به ارسلان پیشنهاد داد برای این کشور کشتی بگیرد. در نهایت وقتی ارسلان دید امسال نیز با برخورد‌های کادر فنی شانسی برای رسیدن به تیم ملی ندارد، این پیشنهاد را پذیرفت.

حسینی در پایان درباره امکانات و مقدار حقوق علی ارسلان در صربستان، گفت: او کم‌تر از یک هفته است که عارم صربستان شده و پاسپورت این کشور را دریافت کرده است. امکاناتی مثل خانه، مترجم و... در اختیار او گذاشته‌اند و قرار است حقوق ماهانه ۳۰۰۰ دلاری به او بدهند. ارسلان قرار است در نخستین گام در مسابقات قهرمانی اروپا برای صربستان به میدان برود و اگر در این رقابت‌ها و هم‌چنین مسابقات جهانی ۲۰۲۳ که به میزبانی صربستان برگزار می‌شود به مدال برسد پاداش بسیار خوب و حقوق بیش‌تری نیز به او پرداخت می‌شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: علی ارسلان علی ارسلان کادر فنی تیم ملی علی ارسلان کشتی فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۹۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بنابر اعلام توماس باخ، رییس کمیته بین المللی المپیک، 36 ورزشکار درقالب 12 رشته ورزشی در بازی های المپیک پاریس حضور خواهند داشت که سهمیه رشته وزنه برداری به یکتا جمالی و رامیرو مورا تعلق گرفته است.
یکتا و مورا در مسابقات اخیر وزنه برداری در پوکت تایلند موفق به ثبت رکوردهایی شدند که شانس آنها را برای کسب سهمیه و حضور المپیک تضمین کرد.

بنابراین گزارش، یکتا جمالی که اصالت ایرانی دارد و اکنون در آلمان ساکن است، 31 مارس امسال 20 ساله شد و در رقابتهای جام جهانی تایلند، با ثبت وزنه 100 یکضرب، 125 دوضرب و 225 مجموع در دسته 81 کیلوگرم، نوزدهم شد.
موار اما اصالتا کوبایی است و بریتانیا اقامت دارد. وی در دسته 102 کیلوگرم مردان با ثبت 162 یکضرب 197 دوضرب و 359 مجموع، هجدهم شد.

هر دو ورزشکار در یک لیست 74 نفره برای کسب سهمیه المپیک قرار داشتند. المپیک پاریس سومین تجربه حضور تیم پناهندگان است و ورزشکاران پناهجو در دو دوره قبلی در ریو 2016 و توکیو 2020 عملکرد قابل قبول و بعضا درخشانی ارایه کرده اند.

محمد جلود رییس فدراسیون جهانی وزنه برداری نیز بعد از دریافت این خبر گفت: خیلی خوشحالم که دو وزنه بردار برای المپیک انتخاب شده اند. ما تیم پناهندگان را در سال 2023 تشکیل دادیم و انتخاب دو ورزشکار، نشان دهنده عملکرد موفق ما در این زمینه است و البته تلاش زیادی که رامیرو و یکتا انجام داده اند و شایسته کسب سهمیه هستند.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903082

دیگر خبرها

  • حضور ۴ ورزشکار خوزستانی در مسابقات قهرمانی پارادوومیدانی جهان
  • برگزاری دومین دوره مسابقات اسکواش «گرگان‌جونیور» در گلستان
  • ۲ دوپینگ جدید در کشتی پهلوانی!
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ مشخص شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد
  • ورزشکار کیش در رتبه سوم مسابقات کشتی نونهالان کشور
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • یزدانی اردوی تیم ملی کشتی را ترک کرد
  • ورزشکار کردستانی مدال برنز مسابقات کشتی آزاد نونهالان کشور را تصاحب کرد